Екип

16 години е прекрасно усещането, че можеш да преобразиш някого, да го направиш по-красив, с ново самочувствие, да си важен за клиентите си в ежедневието им, да си част от най-важните мигове в живота им.
Ася
Фризьор
Мария знае че перфектният маникюр и педикюр могат да бъдат едни от най-изящните бижута. Съвършено оформените нокти, тяхното елегантно декориране, както и изборът на актуален цвят са свързани с вашето желание за красота, стил и излъчване. Това важи еднакво, както за изтънчените жени като вас, така и за силния пол ще преобрази ръцете и краката ви и ще им помогне да „изрекат” нежните тайни на красотата, които езикът премълчава.
Мария
Маникюристка
Всяка жена си мечтае за сватбения си ден още от много малка. Всичко трябва да е неповторимо, изпипано и прелестно - рокля, прически, букет до най-малки подробности. Стилист Любомир Терзиев има зад гърба си 17 години професионален опит. Любо е специалист в областта на булчински и официални прически. Десетки булки са минали през ръцете му , като спокойно може да се каже, че за всяка полага специално внимание и винаги има индивидуален и внимателен подход.
Любо очаква вашите въпроси и заявки.
Любо
Коафьор и гримьор
Милена е козметик с изключително богат 18 годишен опит в грижата за лице и тяло. Вълшебството на две ръце, създадени да даряват красота! Магията на очарованието, с която правя за Вас и Вашата безценна кожа чудеса! Любовта и професионализма, с които извайвам сияйни лица! "Моята мисия е грижата за кожата, красивата кожа, здравата кожа, кожата като коприна, това е моят стремеж."
Милена
Козметичка , масажистка и козметолог
Close Menu